сб. апр. 27th, 2024

Сигурен признак, че сте победили негативна програма или зло влияние

Някой спомня ли си как по-рано се тровеха хлебарките? Все още нямаше разни хитри уреди, а хлебарките бяха цели пълчища.

Просто се пръскаше с токсична течност или се разпиляваше отрова.

После се случваше нещо отвратително и особено противно: хлебарките изпълзяваха отвсякъде, от всички пукнатини. Те напуснаха скривалищата си и лежаха или едва пълзяха по целия под. Бяха много; орди отровени хлебарки. После трябваше да бъдат изметени, което също беше противно. А апартаментът биваше изчистен.

Разказвам за този неприятен процес неслучайно. Същото е и с тъмните сили. След като негативната програма започне да напуска вашето подсъзнание, след като връзката с лоши, завистливи и зли хора отслабне, злото ще изпълзи от всички пукнатини. Ще изпълзи на светлото.

Ще започне нашествие на токсични, долни и зли хора. Ще бъдете изумени от техния брой! Дори не бихте могли да си помислите, че са толкова много! А сега изпълзяват отвсякъде.

Те ще ви атакуват в мрежата, ще ви замесват в скандали на работното място, ще са особено груби, ще се опитват да ви наранят …

Но вие не се страхувайте. Те не ви нападат защото са станали по-силни. Напротив! Това е последният им акорд, тяхната лебедова песен! Те са зашеметени от факта, че са загубили храната си. Те са отровени и енергийно изтощени.

След това вълната ще отшуми. Ще трябва да изметем и да почистим останалата мръсотия, няма как. И едва тогава ще започне подобрението и за вас ще настъпи по-спокоен, по-добър, по-чист живот. Негативните връзки и разрушителните програми са напуснали дома ви.

Би било хубаво, разбира се, да имаше по-фини начини за изгонване на злото. Да помолите хлебарките просто да си отидат. Но това се случва в много редки случаи; обикновено нашествието на отслабени и обезумели врагове е неизбежно.

Това е сигурен знак, че сте открили негативна разрушителна програма и сте се отървали от нея; с помощта на специалист или с религиозни методи.

С последвало нахлуване на обезумели и отслабени агресори, което ще трябва да понесете с отвращение.

А след това почистете дома си и спазвайте психична хигиена; чистота и ред в къщата и, най-вече, в главата …

Анна Кирянова

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post