пт. апр. 26th, 2024

Петък, 13-ти! Какво категорично не трябва да се прави този ден! Пълен списък

петъкКакви опасности крие Петък,  13 ти?  Петък,  13-ти,  се счита за един от най-опасните дни, тъй като крие в  себе си много проблеми, с които е невъзможно да се намери компромис. Това е времето на разцвета на тъмните сили и злите духове.

За да не се получи така, че  петък,  13-ти да се окаже за вас изпълнен само с проблеми, трябва да прибегнете до всякаква помощ, която астрологията и езотериката могат да ви предложат.

Този ден може да се разглежда от няколко позиции. Най-важната от тях е духовната страна. Почти всички религии са предпазливи към  този ден, въпреки факта, че няма данни в  Светите Писания за него. В много отношения този ден е обвит в мистерия, макар да  не е известно защо се страхуват хората от него.

Вероятно и затова, защото петък, 13-ти, дълго преди нашата епоха, е бил символ на ужас, когато основната религия е била езичеството. Хората вярвали, че в този ден силите на злото процъфтяват. Те се опитват да вредят колкото е възможно повече.

 Вещиците от незапомнени времена разглеждат   петък, 13 -ти, за свой „професионален“ празник,  когато проклятията, злите очи и заклинанията са по-силни от обикновено. За тях това е бил ден на презареждане, ден на силата им. Всъщност той е останал така и до днес, така че се пазете от зли очи, конфликтни ситуации и всякаква връзка с черна магия.

Петък 13-ти е особено опасен за онези, чиято енергия е отслабена. Този ден може да изглежда муден, но всъщност просто ви лишава от сили. Ако чувствате заряд на жизненост, не бързайте да изразходвате  енергия напразно. Планирайте ефективно бизнеса си, тъй като ще бъде почти невъзможно да възстановите енергията си.

Какво категорично не трябва да се прави този ден

Да се избегнат опасностите в  петък тринайсти е възможно – достатъчно е да не рискувате напразно и да не извършвате действия, които могат да ви доведат до неприятности. Ние сме подготвили за вас някои от най-важните предупреждения.

Не бива да се  гадае. Струва си да се отбележи най-опасният  метод е  гадаене чрез огледала. В петък, 13-ти,  към огледалата трябва да се отнасяте с повишено внимание. По-добре е да ги закриете или просто да не ги гледате дълго. Ако отворите „портал“ с помощта на две огледала, като ги поставите  едно срещу друго, тъмните сили ще  използват този коридор, за да се измъкнат и да  покажат лицето си.

Много често хората без колебание отварят огледални тунели случайно и се сблъскват с демони. Някои от тях имат рога и къси ръце, някой вижда само лицата им, а  някой – светещите им очи.

Това може не просто да вдъхне страх, но и да изплаши човек толкова много, че да му бъде много трудно да се възстанови от шока. Огледалата – най-лошият ви враг в петък,  13-ти. Други гадания  може и да не са опасни, но са абсолютно неверни, така че този ден да се  правят няма никакъв смисъл.

В моменти на тревожност и страх, не бива да гледате през лявото си рамо. Не случайно се казва „О, мой Прави Боже“, защото именно дясната страна на тялото и душата ни е ярка. Зад лявото рамо винаги седят демони, които просто чакат да бъдат забелязани. Според популярните вярвания, в тревожни моменти през лявото рамо не бива да гледате, защото можете да видите нещо ужасно.

Не бива да залагате и да се занимавате с комар. В петък тринадесети, рискувате да загубите всичко, което имате. Ако спечелите пари, то е по-добре да ги изхарчите още същия ден, а и не само за себе си.

Не бива да ругаете,  кълнете, да проклинате който и да било, да правите на някой магия. Всички тези неща ще ви се върнат с почти 100  процента гаранция. В този ден е по-добре да не извършвате тъмни ритуали, които могат да навредят на някого.

Ако искате да изживеете петък 13-ти като обикновен ден, действайте като в обикновен ден, но с лека корекция – избягвайте тъмните мисли.

Не бива да гледате филми на ужасите. Експерти по черна магия казват, че в нормални дни не сте застрашени, но в петък 13-ти филми за демоните могат да привлекат истински проблеми. Не рискувайте, така че отложете гледането с един  ден.

Не бива да вървите по един и същ път. Когато отивате на училище, работа или бизнес, всеки път изберете различен път. Не се връщайте  по същия, по който сте отишли. Този метод на защита от неприятности е  използван от нашите предци. Смятало се, че смяната на пътищата ще обърка злия дух и  няма да успее да достигне до човека.

Не бива да отмъщавате и да завиждате. Отмъщението и завистта разрушават тялото, отнемайки и без това малките резерви от енергия. Ако решите да направите на някой мръсен номер, веднага изкопайте два гроба, а не само един. Без последствия няма да ви се размине.

Не бива да започвате нови важни неща. Подобни начинания  най-вероятно няма да успеят. Бъдете точни и предпазливи. Обърнете внимание на обичайните си задължения и не се опитвайте да се гоните два заека.

Общувайте повече с приятни хора, почивайте си и не се забърквайте в конфликти. Опитайте се да бъдете приятелски настроени, така че да не може някой  случайно да ви навреди или да ви прокълне.

Петък 13-ти е лош ден, но не дотолкова, че да  изгубим всякаква  надежда за успех. Бъдете себе си и не забравяйте за предпазливостта. В този ден ходете само там, където сте обичани и уважавани. Заобиколете себе си с доброта, топлина и положителни емоции.

Успех!

dailyhor

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post