пт. апр. 26th, 2024

15 февруари: Ако вашият живот е театрална постановка, новолунието е следващата сцена, а слънчевото затъмнение – следващото действие!

tumblr_oy181ixZcc1w7me62o1_1280Новолунието на 15 февруари ще бъде особено трансформационно, защото ще се случи едновременно с частично слънчево затъмнение! Докато новата Луна винаги символизира нов , празен лист  хартия, на който вие можете да пишете, или нов път, който можете да следвате, слънчевите затъмнения представляват напълно ново пътешествие.

Помислете за това така: ако вашият живот е театрална постановка, то новолунието е следващата сцена, а  слънчевото затъмнение може да се превърне в следващото действие.

новлуние

Задълбочаване на отношенията

Друга важна тема на това Новолуние и частично слънчево затъмнение ще бъде желанието да се създадат силни взаимоотношения с другите. Енергията на Юнона ще се свърже с Луната, което означава, че мислите за брак и партньорството ще доминират в ума ви. Вие, най-вероятно, ще се почувствате по-привлекателни за тези, които са скъпи за вашата душа!

Енергията на Юнона привлича у всички нас женското начало. Това ще ни смекчи ще ни направи по-възприемчиви към ексцентричните характеристики, които често възникват у  всички при Новолуние. Сега е времето да бъдете себе си, защото това ще ви доведе при хората, които ви ценят за това кой сте наистина!

„esotericblog“

Oще по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post