пт. апр. 26th, 2024

Пълнолунието на 31 март: Този ден може да се превърне в апогей на човешката омраза, злоба, завист

5778
На 31 март 2018 г. настъпва Пълнолуние във Везни. За хората това е много опасно време. И тъй като в рамките на  един месец това е второто Пълнолуние, Луната се нарича Синя. Името е алегорично и не се отнася  за цвета на небесното тяло. Това е изключително рядко явление, то оказва силно влияние върху поведението на хората, изкривява възприятието на реалността, провокира конфликти, инциденти.

Само по себе си Пълнолунието има огромно влияние върху целия живот на планетата Земя. Особено добре неговата енергия възприемат чувствителните, емоционални или с неуравновесена психика хора. Ако в един месец има две Пълнолуния, силата му се удвоява. Което може да бъде много опасно за хората и за обществото като цяло. Синята Луна провокира колапс на събитията.

пълнолуние

Някои ще станат по-затворени, сякаш откъснати от обществото. Други, напротив, с пяна на устата ще доказват правотата си, без да обръщат внимание на мненията на другите. Някои ще  чувстват страх, други ще бъдат по-срамежливи. А някои в преследването на впечатления и адреналин,  ще покажат склонност към риск.

Пълната Луна във Везни ще направи деня богат на събития, многостранен. От една страна е възможно да страдат от липса на доверие в своите способности, но от друга страна – да ги завладее тотална самоувереност. Във всеки случай  31 март ще се превърне в апогей на човешката омраза, злоба, завист.

Хората с удоволствие ще плетат един срещу друг интриги. Да се предизвика раздразнение у друг човек никога не е било толкова лесно.

Какво да правим в  Пълнолуние?

Не е желателно в този ден да се започват нови проекти. Най-вероятно бизнесът ще търпи загуби.

Също така не се препоръчва да се забърквате в кавги, да започвате конфликти. Един разумен начин за излизане от всяка ситуация е дипломацията. Показвайки устойчивост, уравновесеност, спокойствие,  ще можете да се измъкнете сухи от  всяка ситуация. На 31 март не бива да се  действа спонтанно, и особено под въздействието на гняв.

Седем пъти мери и един път режи – това е мотото на този ден. В  Пълнолуние могат да се извършват различни ритуали. Тъй като Луната започва да намалява, обредите трябва да са за неща, от които трябва да се отървете. Например, бедност, болести, конфликти.

31 март се пада в събота, денят ще бъде енергийно пасивен, небалансиран. Най-доброто решение е да прекарате сами това време, като обобщите резултатите от месеца.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post