пт. апр. 26th, 2024

Тези жени са безпощадни в ревността си – 3 зодиакални знака, които могат да превърнат живота ви в кошмар!

Revnost

Много мъже смятат, че ако жената ревнува значи обича безумно, но понякога това преминава всички възможни граници и достига до точката на абсурда.

Вижте кои са  3-те знаци на зодиака, които могат да скъсат  нервите на  мъжете така,   че да могат само да мечтаят за семейна идилия и взаимно разбиране.

Рак

Редки паникьори и собственички. Ракът не може да си позволи дори да започне да мисли, че нейният мъж мечтае за друга жена, тъй като тази мисъл може да вкара Рака в абсолютен шок.

Затова още  преди възможните интрижки и флирт от страна на мъжа  в полза на друга жена, Ракът предварително започва да обмисля план за действие и за  маневриране за всеки случай, ако това стане факт.

Раците са отлични майстори по постановки на драматични сцени с извиване на ръце  и риданя за своята съдба, по адрес на мъжете ще се излеят толкова много проклятия, че човекът ще съжалява,  че се е  родил. Ракът е напълно уверен в своите ефективни и понякога брутални методи за разобличаване на собствения си мъж.

Мъжете трябва да помнят само едно нещо: Ракът не прощава изневери, а  ако това се случи, чакайте само беди.

Скорпион

Жената Скорпион впечатлява със своята всепоглъщаща  ревност и отлична способност да не показва това. Скорпионът никога няма да покаже това нито с вид, нито с поведение, гледайки тази жена, никога няма да разберете какво се случва  в сърцето й.

Скорпионът ще покаже сладка усмивка, забелязвайки, че мъжът и  заглежда красива жена или да си позволите да флиртува открито, оглеждайки  дълбокото деколте на жена на някой прием.  Скорпионът няма да устройва скандал, но наказанието ще е жестоко, а какво ще бъде това е по-добре да не знаете.

Овен

Жената Овен ревнува за абсолютно несъществуващи и абсурдни причини, на слепо и много в силни тонове. За вашите приключения ще  чуят и съседната сграда. Овен ще заформи такава истерика с подробно изясняване на подробностите, че понякога мъжете веднага си признават за обвиненията върху тях, без дори да знаят за какво става дума.

Защото всъщност Овенът преживява, че  не е достатъчно красива, желана, обичана, а страхът да загуби любимия мъж подтиква Овена към безумни изцепки. Мъжът няма друг избор освен да бъде по-внимателен към жената Овен и да прекарва  повече време с нея, за да не предизвиква повече никакви подозрения.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции като обида и разочарование, разрушават организма

 Защо умът ви все повече се запълва с мисли за проблеми, кризи, страдания, и така нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си тръгват. Натрупвайки се, те се…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post