вт. апр. 30th, 2024

Нумерологична прогноза: Кои дни през октомври 2020 г. ще бъдат успешни

Нумерологията е наука за числата. Специалистите в тази област направиха своята прогноза за това какъв ще бъде предстоящият октомври и кои дни от този месец могат да се считат за благоприятни.

Експертите определят ​​октомври като месец на големи възможности и късмет. Числата в това отношение ще играят важна роля. Опитайте се да внасяте доброта и светлина в света, както и да следвате петте важни принципа на визуализация и ще увеличите шансовете си за успех този месец.

Числото покровител на октомври

За да разберете кое число ще управлява през октомври, трябва да извършите прости нумерологични изчисления. Трябва да съберете номера на месеца с номера на годината. Октомври е десетият месец, така че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5. Месецът ще се управлява от Петицата. Тя е символ на хармония и равенство, както и число, което помага на човека да разбере тайните на Вселената и природата.

Този месец ще бъде благоприятен за хора, които умеят да не се предават, срещайки трудности по пътя си. Големи проблеми могат да имат тези, които винаги се отказват от нещата, които са започнали, просто виждайки проблеми на хоризонта. Нищо не е невъзможно, особено сега, когато енергията на числата благоприятства новото начало.

Най-добрите талисмани на октомври: числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, тъмно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни. От камъните-талисмани трябва да се даде предимство на минералите на елементите на Огъня и Въздуха. Те включват карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Най-добрите и успешни дни на октомври

5 октомври: Числото пет ще царува на този ден. Повечето хора ще имат възможността да преодолеят страховете си и да променят живота си по най-кардиналния начин. Това е чудесен ден за любовни признания, началото на нова връзка. В сферата на бизнеса можете спокойно да се захванете с нови неща, да идете на интервюта и важни срещи.

10 октомври: Огледалната дата винаги е щастлив ден. 10 е еквивалент на едно, а едно отлично се съчетава с пет, защото и двете числа обичат новите начала, дават подкрепа на амбициозни хора. Ще бъде чудесен ден за придобиване на нови знания и умения. Можете спокойно да правите скъпи покупки, да давате обещания на хората.

14 октомври: На този ден можете също да следвате основните житейски принципи на Петицата, но определено трябва да балансирате делата си, като обръщате внимание както на любовта, така и на работата.

Нумеролозите категорично не препоръчват да тръгнете на дълго пътуване, в командировка на 14-ти. Разходките в града ще ви бъдат полезни.

23 октомври: Този ден може да се счита за един от най-натоварените през октомври. Вместо постоянно да общувате с хора, експертите препоръчват да се съсредоточите върху себе си и личните си дела. Можете и дори трябва да се уедините и да мислите. Наличието на Три в числото 23 означава, че трябва да се обърне специално внимание на духовните практики и придобиването на нови знания.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post