пн. апр. 29th, 2024

Психическите и метафизични способности на знаците на зодиака!

психо

Всеки от нас има свои собствени психически способности, които вече са развити или ще продължат да се развиват. Тези способности се основават на личен опит, рани и травми от миналото и това, което обичаме!

В тази статия ще ви разкажем за психическите способности, които притежават всички знаци на зодиака!

Овен

У Овните  е най -развита  способността им да  визуализират, защото имат трудности да възприемат нещо на глас, просто трябва да видят нещо, за да повярват!

Телец

Телецът обръща внимание буквално на всичко, така че нищо не минава незабелязано покрай него. Тяхната способност да се съсредоточават върху най-малките подробности им дава възможност да участват в различни видове изследвания, защото могат да намерят скрита информация или да решат някакъв загадъчен въпрос.

психика
Дева

Никой от дванадесетте знака не може да бъде толкова добър психолог, колкото Девата. Те могат веднага да почувстват, че някой изпитва емоционална болка или нещо му се случва и те винаги помагат на тези хора, защото те се нуждаят от тяхната помощ.

Везни

Телепатия: това е способността, която позволява на Везни да проникват в съзнанието на другите хора и да разберат какво се случва в ума им. Тази способност се развива чрез помощта, която оказват, те могат да комуникират с хората на съвсем различно, по-високо ниво от обикновените хора. Това позволява на Везните да четат мислите на другите хора.

Скорпион

Контролира сънищата: това е една от най-редките способности. Те наистина могат да контролират сънищата си. И това може да се счита за стъпка към друг, мистериозен свят.

Стрелец

Стрелецът е известен с тенденцията си да изследва, да бъде предприемчив и авантюристичен. Стрелците обичат да учат и да откриват някои нефизически аспекти на съществуването, само за да могат да се чувстват живи!

Козирог

Притежават екстрасензорна способност, позволяваща им да изучават  минали животи. Тъй като към тях често се обръщат за съвет и помощ, тази им способност им позволява да разказват на хората за техните страхове или личностни черти, които са им били предадени от предишен живот и които не могат да бъдат обяснени по никакъв друг начин.

Водолей

Езикът на тялото: Водолеите позволяват на подсъзнанието си да използва физическото им тяло като форма на комуникация с другите!

Риба

Рибите имат  невероятно добре развита интуиция. Интуицията позволява на Рибата да има ясна представа за всяка ситуация по всяко време, но тя не винаги се възползва от това!

Още по темата:

Какво се крие зад случайните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

Всъщност случайни събития в живота ни няма – във всяка  случка им скрит смисъл. Инциденти Транспортни – транспортните произшествия предупреждават, че вървите не по своя жизнен път, това е препоръка…

Никола Тесла: Коя е причина номер Едно за човешките страдания?

Според учения,  много хора се опитват да избегнат въображаеми проблеми, като същевременно пренебрегват истинските заплахи. Емоционалното страдание е много болезнено за всички нас. Стрес, чувство на безпокойство или чувство за…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post