сб. апр. 27th, 2024

Истински вълшебства очакват тези зодиакални знаци през май 2018 г.!

five-off-piste-skiing-destinations-07

Както се казва : „Априлските дъждове носят цветя през май“. Това е времето, когато ярките цветове от свежи цветя ще започнат да украсяват улиците, а Слънцето най-накрая ще започне наистина да затопля кожата и душата ни. Някои от нас ще бъдат повече от доволни от това време. Май 2018 г. ще бъде най-добрият месец за тези два  знака на зодиака: Телец и Близнаци.

Месец май 2018 г. ще прекъсне монотонността на събитията с  някои значими планетарни преходи. Меркурий се премества в Телец, „кристализирайки“ думите ви, изпълвайки ги с голямо значение. Уран ще последва примера на Телец, носейки промени, които започват от нулата.

Марс навлиза във Водолей, като фокусира погледа ни върху по-мащабна  картина, отколкото преди. Венера ще бъде  в Рак, повишавайки нивото на нашите романтични стремежи. И най-вълнуващото от всички – Слънцето ще се премести в  Близнаци на 20 май. Всичко ще бъде весело: пенливо шампанско, безгрижни усмивки и танци под топлата слънчева светлина.

Това, което ще направи Май още по-красив месец е пълната Луна в Стрелец, събуждаща апетита за приключение в нашите души. Астролозите обещават, че Май е само началото на нещо още по-грандиозно.

Телец: Ще бъдете заслепени от богатство и лукс!

Слънцето е в първия ви дом от април, дарявайки ви с  общо чувство на увереност и удоволствие. От главата до петите се чувствате комфортно и  спокойно. Когато Слънцето се насочи към Близнаци на 20 май, няма да загубите тази сила – тя просто ще бъде прехвърлена във вашия втори дом на парите.

 май

Ще почувствате, че използвате тази хармонична енергия, за да изпълните кариерата си с вашата личност. Когато Венера изведе вашата харизма до нови нива в собствения ви знак, докато не влезе в своя втори дом на парите на  19 май, вие  със сигурност ще бъде в състояние да намери ползи в ежедневната рутина, която също ще работи за вас.

Благодарение на хармонията, ще почувствате, че това е добър момент за подобряване на професионалната ви ситуация. Само напред, Близнаци!

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                          *                                                                             *

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post