сб. апр. 27th, 2024

Запасете се с достатъчно търпение: Меркурий отново е ретрограден!

Untitled-4

Меркурий стана ретрограден на  25 юли и ще бъде такъв до 18 август в знака на Лъва. Когато Меркурий премине в ретроградно движение, той ни потапя в дълбините на нашата психика, за да извади и подреди стари тайни, подсказки и информация, които трябва да преразгледаме отново.

Повечето от нас имат твърде бързи темпове на живот и това понякога ни затруднява да видим посланията от Вселената.

По време на ретроградния Меркурий всичко се забавя и ние имаме възможността да погледнем назад върху това, което  може да сме пропуснали да забележим.

Въпреки че Меркурий ни потапя и в дълбокия ни вътрешен свят, важно е да бъдем търпеливи и да чакаме, докато Меркурий ни даде някакви знаци, послания.

Под влиянието на тази енергия нашето подсъзнание също става  по-активно и можем да осъзнаем менталните модели или блокове, които може би не сме забелязали преди. Това е идеалното време за медитация и потапяне в дълбините на нашите души.

Тъй като още няколко планети са в ретроградно движение по това време, включително Марс, може да ни бъде трудно да определим кои съобщения ни праща Меркурий.

Болезнени истини или идеи също могат да излязат на повърхността и  това ще ни принуди да се замислим сериозно.

Енергията на този ретроград ни подтиква да познаем силата на търпението. Понякога проблемите могат да бъдат решени и  без нашата постоянна намеса.

Въпреки че това не е идеалното време за бързане, то е идеално време да забавим темпото, да погледнем в себе си и да се настроим на  по-спокойния, по-мек, по-интуитивен глас на сърцето.

Бъдете търпеливи с разгръщащите се енергии и се надявайте, че до края на август всичко ще се поправи.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Никога не правете нещо против волята си в името на другите!

Цикличното повторение на болезнени случки от миналото показва само едно: Ние все още  не сме научили уроците на живота си. Защо нашите връзки могат да ни донесат страдания? Една от…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post