вт. апр. 30th, 2024

3 мантри, които никога не бива да произнасяте!

ebd7d09f0d724d36a1918d35149f2dc2-647x430Самопрограмирането е не по-малко опасно от външното въздействие. Ето три примера за това, как да запазвате своята енергия само за себе си.

1. Аз не знам. Преди всичко, избягвайте неосъзнатите автоматизми. Например, когато някой от семейството ви пита къде е книгата му, а вие, без да вдигате поглед от монитора на компютъра казвате „не знам“. Обърнете внимание на въпроса, бъдете отзивчиви към света.

Второ – това е опит за избягване на отговор, зад който се крие нежеланието да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, винаги знаете какво искате в действителност и какво е правилно за вас. Просто кажете истината, но я кажете с любов.

И накрая, има моменти, когато ви питат за нещо, за което в момента наистина нищо не знаете. Затова винаги можете да отговорите: „Още не знам“. И после се опитайте да разберете какво не сте знаели.

2. Аз не съм готов. Това е илюзия, един от инструментите на нашето его, което се страхува от загубата на комфорта си . Когато чуете някаква молба и вие казвате „Не съм готов“, пропускате възможност да живеете живота си.

3. Аз не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва  вас и вашия неограничен потенциал. Няма нищо, което не бихте могли да направите! Вярвайте и във времето това ще стане ваш опит, ваше знание.

Yogajournal

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post