Човешкото тяло е уникално и неповторимо – то е създадено от свръхестествена сила

пандораРаботата на органите и клетките е  възхитителна  по своята точност. Всички системи работят перфектно, те са свързани помежду си в една влудяваща комбинация от фини механизми. С управлението  им се  занимава централната нервна система.

„Ако ние не си даваме сметка какво се случва вътре в нас, отвън ни се струва, че това е съдба.“
 Карл Густав Юнг

Кутията на Пандора или Вашите нерешени емоционални конфликти

кра дeн от ен ер джи

Когато възникне събитие, което човек не може да приеме на  психично  ниво, мозъкът, за да го неутрализира, го „опакова“  в подсъзнанието.

Създавайки кутията на Пандора, организмът се опитва да спаси себе си сега, с надеждата, че разтегната във времето стресовата реакция  ще загуби силата си. И така и  се случва, но ако такова събитие се случва отново и отново, зърната ще покълнат върху подготвената почва. кра дeн от ен ер джи И, както често се случва, малката снежинка предизвиква лавина. Tялото  разумно  опакова стреса по  определен логичен начин.

Всичко, което е свързано с движението, се отлага в  нервната и опорно-двигателната система. Проблемите с противоположния пол или с наследствеността – в  репродуктивната система.

Гърдите като символ на хранене и семейство, изобразяват  страховете за децата и за проблеми с близки.

Храносмилателната система  отговаря за способността ни да  улавя, кра дeн от ен ер джи да смила, да усвояване и да извежда храната от организма. И метафорично показва тези способности не само по отношение на хранителните вещества, но също така и от гледна точка на това, което може да е символ за храна.

Например, способността за улавяне и задържане на плячката, сделки, пари. Да се приема всичко ценно и да се изхвърлят  всички събития, свързани с процеса на работа.

Но кра дeн от ен ер джи процесът на тази опакова на стреса е уникална също толкова, колкото уникален е  всеки човек.

Мозъкът се защитава чрез създаване на слепи петна, за да предпазва любимото си тяло от вълнение.

Такава закономерност е по-лесно да  види страничен човек, тъй като тя има по-малък емоционален заряд за него. А приятелски, откровен разговор ще ви помогне да разтоварите паметта си и в същото време ще има кра дeн от ен ер джи и терапевтичен ефект, който активно ще ви предпазва от   редица заболявания.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

защищено INVITEXT