пн. апр. 29th, 2024

А вие знаете ли Какво НЕ Трябва да правите в месеца на раждането си?

Untitled-2ф

Януари

Хората, родени през януари, са по-склонни да имат такива заболявания като епилепсия, болест на Алцхаймер и Крон. Според учените това се дължи на факта, че те   са изложени недостатъчно на слънчевите лъчи. Този месец трябва да избягвате рутината! Трябва да започнете да откривате нещо ново в живота си!

Февруари

Недостигът на слънчева светлина по време на бременността и първите месеци след раждането може да доведе до нарушения на съня, като например нарколепсия. Учените са стигнали до заключението, че е много важно детето да бъде излагано на слънчевите лъчи в достатъчно количество.

Нарушенията на съня не позволява на децата да функционират нормално през деня. Този месец, родените през февруари, трябва да избягват да имат големи очаквания от хората! Важно е да разберете, че никой не е съвършен и всеки може да прави малки грешки от време на време.

Март

Когато майките не получават достатъчно слънчева светлина по време на бременността, бебетата не разполагат с достатъчно витамин D. Недостигът на този витамин води до лошо развиване на дишането, което ги прави по-податливи на астма.

Дефицитът на витамин D може също така да повлияе и на развитието на мозъка. Този месец родените през март трябва да избягват старите навици, които са имали. Те трябва да помнят, че са на прав път и дори не трябва да мислят за старите навици.

Април

Децата, родени през април, могат да бъдат изложени на тежък аутизъм, психологическа депресия и сезонни афективни разстройства. Този месец родените през април трябва да избягвате негативизма в живота си. Необходимо е да  отстраните негативните хора от живота си и да ги замените с позитивни!

Май

Този месец родените през май трябва да избягват да се отказват от властта си. Те трябва да се научат да казват „НЕ“ и да сложат всичко и всеки на  мястото му.

Юни

Да си лятно дете има своите привилегии. Хората, родени през юни,  по-често са изложени на слънчева светлина в утробата на майката, а и след раждането си. Този месец родените през юни трябва да избягват пасивната агресия! Те трябва да бъдат много внимателни.

Юли

Този месец родените през юли трябва да избягват това, което смятат за погрешно! Ако искате да направите нещо, но мислите, че  не е съвсем правилно, тогава не го правете!

Август

Този месец  родените през август трябва да избягват да се самопренебрегват. Те трябва да започнат да се грижат за собствените си нужди. Потребностите на другите със сигурност е хубаво, но не забравяйте за себе си!

Септември

Тези хора могат да бъдат спокойни и дискредитиращи. Хората, родени този месец, се смятат за по-успешни в живота, защото преследват професионална кариера. Този месец родените през септември трябва да избягват отлагането на всичко за по-късно!

Октомври

Учените твърдят, че хората, родени през октомври, живеят по-дълго, в сравнение с родените през пролетта. Този месец родените през октомври, трябва да избягвате простия, елементарен път, те трябва да предприемат някои сериозни действия.

Ноември

Този месец родените през ноември трябва да избягват да повтарят една и съща грешка отново и отново. Винаги пазете в ума си грешките от миналото, за да не ги повтаряте отново.

Декември

Този месец родените през декември трябва да избягват да повтарят това, което правят другите хора. Не следвайте тълпата!

 esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                               *                                                                    *

Май 2018 г. може да се окаже най-лошият месец за тези 3 зодиакални знака – само от тях зависи!

Дори и яркото и слънчево време няма да бъде в състояние да подобри настроението на всички, защото май 2018 може да се окаже най-лошият месец за три знака на зодиака:…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post