Психоатака и как да се предпазите от нея

98f4c8fe6ddda5a1d2992183a33608ca1c8f7640Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да ви унищожи психически и да ви подчини на атакуващия!

Психическото внушение е един от методите на манипулация, подобно крадeн от енергетика на хипноза, и това е знак за  психическа атака.

За съжаление, има зли хора, които знаят как психически да атакуват другите, така че нека да разгледаме няколко начина за предпазване от психическа атака.

Психическото нападение се използва за да се причини вреда на друг човек, като го манипулират и контролират, крадeн от енергетика изпращайки му негативна енергия. Тази умствена манипулация се извършва без ваше знание, и това може да доведе до физически симптоми, подобни на болест, както и потиснато настроение, тревожност и мисли за самоубийство.

Ако усещате някои от тези симптоми, консултирайте се със специалист, за да се изключи физическо заболявания, както и крадeн от енергетика с психолог, за да се отхвърлят психични проблеми. След като разберете, че сте в добро здравословно състояние, опитайте се безопасно да отстраните от себе си човека, когото подозирате в психическата атака.

1. Умора и дълбок сън

Дион Форчън – известен психиатър и автор на „Психическа самозащита“, казва, че била нападната крадeн от енергетика от жена, която използвала силата на манипулацията на мисленето за да предизвика лъжливи мисли в ума й и да я убеди да даде фалшиви показания срещу бивш колега. След като жената разказала на Дион своята версия за истината, тя казва: „За моя голяма изненада, аз се съгласих с нея в крадeн от енергетика серия от доста необосновани обвинения, и умора и дълбок сън ме обзеха веднага след този разговор.“

2. Кошмарни сънища и страх

крадeн от енергетика

Яростният кошмар може да е признак на психическа атака. Примери за такива кошмари са чувство на тежест в гърдите, задух, или силен страх от задушаване.

3. Чувство на хипноза

Психическото внушение – това е един от методите на манипулация, крадeн от енергетика подобно на хипноза, и това е признак на психическа атака.
Въпреки че психическата атака не вкоренена в определена духовност, последователите на окултната магия, както е известно, използват психически атаки в качеството на черна магия, затова носенето на кръст или осветен религиозен предмет могат да ви помогнат да се предпазите от крадeн от енергетика такива атаки.

4. Непредизвикани страхове, които са нереални

Това е подобно на чувството на пристъп на паника, но може да продължи много по-дълго. Учестено дишане, сърцебиене, изпотяване, нервност – всичко това са признаци на безпокойство, но неспособността да напуснете дома си няколко дни заради това, че изпитвате силен страх, е крадeн от енергетика признак за психическа атака.

5. Чувствате се по-добре след душ или вана

Душът също е източник на движеща се вода, така че също ще помогне да изчистите негативната енергия.
Използвайте сол – натрийте се под душа или се изкъпете в морска вана. Солта има почистващо действие и може да помогне крадeн от енергетика се отмие всякакъв негативизъм. Докато си вземате душ или се къпете, си казвайте молитва, която е насочена към прочистване на вашата психическа енергия.

6. Чувството, че не можете да контролирате движенията или мислите си

Салвия* може да изчисти пространството около вас от негативни енергии. Обиколете дома си с димящи стръкове крадeн от енергетика от салвия – това привлича позитивна енергия.

*Маслото от Салвия е важен съставен елемент на тонизиращи и успокояващи нервното напрежение и депресиите смеси. Понижава артериалното налягане, действа болкоуспокояващо, регулира менструалния цикъл, облекчава състоянието при проблеми в менопаузата. Използва се при кожни възпаления, намалява косопада, забавя стареенето на кожата. Укрепва имунната крадeн от енергетика система.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT