пт. апр. 26th, 2024

Kакви технологии на влюбване ползват знаците на зодиака?

любов

Любовта променя човек до неузнаваемост. А  когато в организма се случи подобно  смесване на  хормони, емоции, чувства – за човек е трудно да бъдесебе си. А  всеки един от нас е роден под  конкретно съзвездие. И точно то определя нашия характер и съдба. Дори и раждането на една нова любов не минава без участието на звездите.

1. Овен

Овен се влюбва тихо,  не  преследва обекта на своята страст, не води   войни със съперниците си, като тихо и кротко чака своя ред. Тогава Овен бавно и дори с нотка на небрежност може да отиде при своя човек и да предложи регистрация на брака, като нещо съвсем естествено.

2. Телец

Влюбвайки се  той става яростно животно, което иска втората половинка да е изцяло негова. Той не приема доброволното чувство на взаимност  и ще настоява да бъде обичан, дори ако това означава да нарани. Затова рядко му отказват.   А  ако някой реши да си тръгне  от Телеца, то ще е на пръсти и в тъмното.

3. Близнаци

Близнаците се влюбват искрено. Въпреки това, тяхното „завинаги“ често трае около шест месеца, а  обектите  на любовта им може да са  двама, трима или повече.  Близнакът може  сутринта да умира поради провалена  среща с любим №1, а вечерта да се опита да скочи от покрива, ако поради някаква причина №2 не е позвънил. И в двата случая нещастието им е от вселенски мащаб.

4. Рак

Ракът е предпазлив и бавен, така че, ако обектът на неговата симпатия реши да забърза нещата,  тази интрига  ще се провали безславно, и то без да е започнала. Ракът може да се тормози с  дълги разсъждения от вида на: „Ами ако това е не тя/той?“ Но особено търпеливите ще бъдат възнаградени – влюбеният Рак е в състояние да постави целия свят в краката на своя фаворит. Просто процесът ще бъде придружен от размишления.

5. Лъв

Лъвът в любовта е истински мързеливец. Той неохотно признава, че в сърцето му се е запалил огън, и не може напълно да разбере защо трябва да се съобразява с други, макар и любими хора. Но веднага щом му се подчинят, той веднага проявява интерес и е  готов да обгражда обекта на вниманието с всеобхватни грижи.

6. Дева
 
Девата се влюбва като за последен път, и е готова да предложи не само ръка, сърце, но и всичко останало, което обича и което и е скъпо. Но не всеки е готов да приеме освен самата Дева, и нейното семейство, дом и редки цветя, затова хората със  слаб дух понякога бягат. На този акт Девата реагира със  смирение  и страда дори години, докато обектът на любовта не реши да се върне.

7. Везни

Везните  се отнасят към чувствата като свраки към блестящи предмети. За тях любовта е изкуство – и красота, така че те се опитват да постъпват  с обекта на желанието си красиво: ефективно ухажват, невероятно правят секс и виртуозно предават, за да могат помпозно да  върнат. Те правят това не от злоба, просто в живота трябва да се опита всичко, защото е толкова кратък!

8. Скорпион

Скорпионът предпочита да  съчетава полезното с приятното. Той може  да се влюби случайно, отивайки в  магазина за хляб. Струва си да се отдаде почит на Скорпионите за тяхната силна отрова на съблазняването, което се отразява на избрания  много бързо. Но Скорпионът в  този случай не се притеснява, и може директно да си тръгне, поразявайки любимия право в сърцето.

9. Стрелец

Стрелец се страхува, че в любовта, както и навсякъде, ще му бъде зле, така че той не гори от нетърпение  да има връзка. Ако Стрелецът все пак се влюби, той ще се ослушва : вече стана зле? Или все още е нормално? Или все пак не, о, Боже … Но ако той спре да си  спомня предишния опит, ще бъде в състояние да се представи отлично  и дори да му посвети живота си.

10. Козирог

Козирозите се влюбват рационално, така че любовта от пръв поглед не познават. Те възприемат чувството като много скъпа покупка, така че ще се опитат да проучат своя избраник до най-малкия детайл. Периодът на проучване  може да продължи с години, но когато Козирогът осъзнае, че това е неговия човек, той може да стане страстен и нежен само за миг.

11. Водолей

Водолеите се влюбват правилно. Те живеят много добре, без внимание към собствената си личност, те не искат чехлите на любимия си, но са щастливи да дадат своите. Защото смятат, че именно те трябва да се грижат за тези, които обичат, но не и обратно. Алтруисти. Ако втората половинка не звъни и идва със закъснение от работа, Водолей няма да вдига скандал, а  ще подготви вкусни сандвичи, за да може  следващия ден в случай на забавяне,  любимият човек да не страда от глад.

12. Риби

Рибите в любовта са  великите страдащи. Те са готови да пътуват до далечни земи за среща с любовника си и да леят сълзи денонщно. Ако рибата не страда, тя губи интерес към романа, и затова се нуждае от редовни стимули и драми. В душата след прекратяване на отношенията с представителя на този знак не  остава нищо, тя заприличва на пустиня.

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

 

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post