Опасните дни през юли 2018 г., когато ще получите кармични уроци от Съдбата. Астрологът предупреждава!

5820

Кармата в езотеризма често се свързва със съдбата на човека, програмирана от самото му раждане,  т.е. с уроците в  живота, които всеки, който е дошъл на този крадeн от енергетика свят, трябва да преодолее.

Вселената ни подсказва, но, уви, далече не всички виждат или разбират знаците. Един от инструментите, които позволяват да се дешифрират  кармичните знаци, е  астрологията. С помощта на ефермиди (таблици със зодиакално- планетарни координати) можете да разберете в кои дни си заслужава да сте особено внимателни към крадeн от енергетика това, което се случва около вас.

През юли  професионалните астрономи определят няколко  особено значими от кармична гледна точка дни, въз основа на позицията на светилата ( Луната и Слънцето), Раху (Южен възел),  Кету (Северен възел), Селена, Лилит и Марс.

19 юли 2018 – съединение на Селена със Слънцето

Ако  Лилит крадeн от енергетика замъглява нашето подсъзнание, то Селена с право може да се нарече ангел-пазител, който не позволява да отстъпим или да тръгнем по грешен път.

В тандем със Слънцето, тя образува мощен поток от положителна енергия, помага на хората да откриват нови възможности, таланти и понякога дори да започнат живота си  нулата. крадeн от енергетика Резултатите във всяка сфера бъдат осезаеми, при условие, че вашите намерения нямат зъл, користен умисъл.

Тъй като съединението на Селена и Слънцето на 19 юли ще се случи в знака на Рака, най-добре е да съсредоточите вниманието си върху семейните отношения, върху създаването на уют у дома. Можете също да крадeн от енергетика помислите за преместване, закупуване на ново жилище или купуване на големи покупки за къщата, като е добре да планиране  този ден с вашите близки. В случай, че сте свободни,  трябва да обърнете специално внимание на нови запознанства, които могат да настъпят на 19 юли. Именно по време на съединението на крадeн от енергетика Селена със Слънцето най-често се случват съдбоносни срещи.

20 юли 2018 г. – Марс се съединява с Кету

Лунните Възли в кармичната астрология имат главно значение. Разбира се, в този случай, и други важни точки и небесни тела не се пренебрегват, картите винаги се разглеждат комплексно. И ако Раху или крадeн от енергетика Keто  аспектират с която и да е планета, на това трябва да се обърне внимание при съставянето на хороскоп.

 

Кету (Северният Възходящ Възел) ще се съедини с войнствения Марс в знака на Водолей. Огнената планета в астрологията често се нарича зла, негативна, но не се страхувайте, че в този крадeн от енергетика ден ще се случи нещо ужасно.

Ако не предприемете никакви активни действия, опитате се да избегнете мащабни събития и бизнес срещи с много хора, ще се предпазите от риска да се сдобиете с врагове и други проблеми. Конфликти може и да няма, но съмнения ( в най-лошия случай –  разочарования) крадeн от енергетика в политическите и обществените възгледи най – вероятно ще има.

27 юли 2018 г. – Лунно затъмнение във Водолей в съединение с ретро Марс

Освен слънчевото,  през юли ще има още едно затъмнение – лунно, но не просто, а в съединение с ретроградния Марс.

Всички планети, които се движат назад, крадeн от енергетика обръщат нашето  подсъзнание,  мисли, чувства от миналото, а в случая с Марс, това е особено бързо и дори агресивно.

По-добре е да не започвате нови дела в  този ден, и ако и да не са обречени на пълен неуспех, те ще изискват количество сили и енергия, които са несъизмерими с крадeн от енергетика резултата. И обратното, ако има нещо недовършено в миналото ви, то непременно ще ви напомни за себе си.

На 27 са вероятни срещите с бивши партньори, любовници и други хора, които не са виждали от много години, също така могат се възродят стари чувства (любов, омраза, обида, завист). Лунното затъмнение заедно с ретро-Марс ви дава възможност да сложите край, да крадeн от енергетика кажете сбогом на това, което ви дърпа назад веднъж и завинаги. Опитайте се да не пропуснете тази уникална възможност.

На  29 юли 2018 – Слънцето е в съединение с  Раху

Този аспект ще е в Лъв, тоест Слънцето ще се чувства като у дома си. Мнозина в този ден ще крадeн от енергетика изпитат прилив на вълна от енергия, желание да вършат  подвизи, бързо да вървят към  целта по всякакви начини.

Въпреки това, хороскопът предупреждава, че преди да се предприемат всякакви крадeн от енергетика активни действия, те трябва да бъдат внимателно преценени, защото Низходящият Южен възел (Раху) може да създаде на мислите и чувствата илюзии и заедно с това фаталност на събитията.

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Кармата: Ние придобиваме качествата на този човек, за който си крадeн от енергетика мислим и говорим!

Важно е да запомните, че ако  критикувате някого, вземете неговата лоша карма и лоши качества!  Така действа законът на кармата. И също така придобивате качествата на личността, която възхвалявате. Затова…

Намесвайки се с непоискан съвет в живота на човек, крадeн от енергетика получавате неговата карма! А трябва ли???

 Когато се намесвате с непоискан съвет или с някаква непоискана  „добрина“ в живота на някой човек, ще  получите точно следното: 1. Частично ще поемете върху себе си неговата карма, уроците,…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT