пн. апр. 29th, 2024

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

зад

Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в безкрайната и объркана върволица от мисли?

В много отношения ние сами избираме своя път. След като направим  нещо против нашата воля, с това променим кармичната си задача и се отклоняваме от избрания курс.

Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Правилното приоритизиране на  житейските  приоритети ще ни помогне да  следваме своята карма и да постигнеме желаното.

А за  съдбата на знаците на зодиака можете да прочетете тук.

кармата

Основната задача за 2018 г. е да изчисти съзнанието си от енергийните боклуци. Твърде много негативизъм и мръсотия са се натрупали в душата. Неуспехите, хората с неискрени мисли са разклатили вярата, лишили са Близнаците  от твърда опора под краката. Продължавайки да общувате с хора, които се стремят само към собствената си полза, отнемайки ви  късмета, вие, Близнаци,  рискувате да загубите най-ценното.

Само преразглеждайки възгледите си за живота, променяйки своите приоритети, можете да привлечете Съдбата на ваша страна. След това просто изграждайте живота си според собствените си правила.

Източник: еsotericblog

Следва.

Езотерика: Защо сте привлекли точно този мъж/точно тази жена? Защото:

Ако не можете да постигнете спокойствие, в процеса на „помагане“ най-вероятно ще ви застигат всякакви видове емоции, и е малко вероятно да са положителни. И тогава вместо релаксиращ разговор ще…

Веди: Астрологът ви съветва, послушайте го!

Най-важното нещо – това са вътрешните промени, развитието на тези качества, които се харесват на  Сатурн и насърчават духовното развитие. Например такива като смирение, трудолюбие, мълчание, сериозност, отговорност и аскетизъм.…

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post