нд. апр. 28th, 2024

Магическа медитация за жени

x_fa62d82c-365x365
Женствеността е в състояние да се отвори всяка врата, всяко сърце и  да изпълни всяко пространство с  щастие. Слабостта на жените винаги е привличала  сила и грижи. Мисията на жените  е  да изпълват света с красота и щастие, да привличат и да приемат. Забележете – не да преследват и да се борят, а именно да привличат  и да приемат.
Матката е основен енергиен център за жените. Ако този център е развит и функционира нормално, жената зарежда мъжа. Ако той е блокиран, студен, жената опустошава.
  Всичкия знаят, че зад  успешните мъже и велики владетели винаги стои една жена – мъдра и женствена. Женската слабост прави мъжа силен.
Какво дава тази практика? Ами на първо място, чувство на щастие. Защото, когато у жената има такава енергия (ние сме дошли на този свят като жени),  всичко в живота си идва на мястото. И това, което преди е изглеждало трудно и неестествено,  идва в живота ни като с магическа пръчка.
 
 Медитация.
Пуснете си спокойна приятна музика. Медитацията се провежда в легнало положение. Краката са свити в коленете. Поставете ръце на корема, с дланите надолу. Лявата ръка е отгоре. Затворете очи и се отпуснете.
Усетете топлината, идваща от дланите ви и запълваща матката.
Представете си, че цялата стая е пълна с розов цвят. Вдишайте и  почувствайте как розовият цвят изпълва матката. И на издишване излизат всичките ви блокове, обиди и гняв. И с всяко вдишване се изпълвате с енергия и в чиста розова енергия се разтварят всичките ви несгоди. И вие ги издишвате.
Сега си представете, че ​лежите  в прекрасна градина. Около вас пеят  райски птици, виждате огромно  разнообразие от цветове. Топъл бриз обгръща тялото ви и до вас достигат цветни аромати.
Почувствайте какви са тази аромати, може да е наивен нежен аромат на рози и мистериозен аромат на жасмин или всеки друг, идващ от вашата прекрасна градина … Вдишайте аромата през матката и я изпълнете с тях. С всеки дъх той изпълва матката, като постепенно запълва цялото ви тяло.
Така са се  изпълвали древните жрици. Сега вие сте една от тях – богинята на любовта, за която са достъпни невидимите закони на този свят. Изпълнете се с този аромат. Почувствайте как цялото ви тяло сега излъчва този аромат.
Останете в това състояние за известно време и бавно отворете очите си. Обърнете се по корем и бавно се протегнете като котка. Направете всичко това бавно и спокойно. В никакъв случай не скачайте.
Правете това всеки ден в продължение на най-малко 28 дни със сигурност е добре да я използвате като ежедневна медитация, можете да я правите преди лягане). И вие ще бъдете много изненадани от чудесата, които ще започнат да се случват в живота ви, като и на  специалното внимание от страна на мъжете.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post