вт. апр. 30th, 2024

Приемете, че има паралелни светове и Вселената ще ви засипе с дарове

дар

Приемайки реалността на паралелните вселени и светове, вие приемате съществуването на различно минало, както и наличието на различно бъдеще.

За да могат вълшебствата здраво да се настанят в живота ви, трябва да се отскубнете от здравите обятия на вашата ОКС (обичайната картина на света). Но, от друга страна, унищожаването на ОКС може да доведе до лудост, така че трябва само да разширите вашата ОКС. За целта влагаме в ОКС причинно-следствена връзка.

За вас всичко трябва да е ясно и разбираемо. Но ако изведнъж отнякъде неочаквано започнат да се появяват пари, вещи или се изпълняват неочаквано вашите желания, вие трябва по някакъв начин трябва да си обясните това за да не се побъркате.
За тази цел в симорона са въведени паралелни вселени или светове.

Какви са те?

Те са необходими за това, за да може вашият мозък да приеме някакво обяснение за появата на предмети от нищото … Това явление отдавна е описана от много фантасти.

Минало, настояще, бъдеще – всичко това е вплетено в един възел. Понякога паметта ви не ви дава това, което е било, понякога вие приемате вашите фантазии за реалност и вярвате в тях, сякаш те наистина са съществували.

Приемайки реалността на паралелните вселени и светове, вие приемате съществуването на различно минало, както и наличието на различно бъдеще.

Съответно, ако искате нещо да се материализира в живота ви, вие трябва да само да скочите в една паралелна вселена, където има това , от което вие имате нужда. Скачате с вика на вашето намерение:

„Появи се… .. (озвучавате това, от което имате нужда).“

Тази техника работи добре. Проверявана е много пъти.

Може да се скача от всяка височина, за целта вършат работа, маса, стол, стъпала и т.н. По време на скока силно и ясно извиквате вашето намерение и щракате с пръсти. Може да скочите не само веднъж. Скачайте, докато не почувствате, че наистина сте там, където сте поискали. 1 до 3 пъти понякога стигат за да се прескочи в желаната реалност.

И още една техника:

Позволете си да получавате подаръци от самия себе от едно успешно бъдеще. Ако вие намерите или по чудо сте получили това, което ви е необходимо, трябва да успокоите своята ОКС с това, че вие сами сте си подхвърлили това нещо от света, в който сте успешни и щастливи.

Разрешете си да се появяват вещи и подаръци във вашия свят.

Разрешете си да постигате необходимият напредък по вашия жизнен път.
Разрешете на Вселената да ви дарява с подаръци от нейния щедър рог на изобилието.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post