сб. апр. 27th, 2024

Във Вселената само Дева, Близнаци и Овен могат да обичат безумно

любов

Добре, нека тези 3  знака на зодиака да са ревниви, вредни и капризни. Но те наистина знаят как да обичат като никой друг ..

Близнаци

Близнаците се отличават с непостоянни чувства и настроения, и астролозите ги считат за най-ненадеждните в  зодиака. Те са заети с търсене на интересни събеседници, флирт и забавления. В търсенето на новото Близнаците често разчитат на аргументите на разума, а не на сърцето, така че техните търсения са дълги и пълни с разочарования.

Близнаците са  жадни за нови емоции и впечатления, така че поддържат връзката само до момента, докато са живи техните общи интереси и потребности.

Овен

Овните от най-ранна възраст се влюбват и си мислят, че   са били застигнати от  чувството на безкрайната любов.  Те ярко и необуздано  показват чувствата си, не се скъпят на  комплименти и любезности, сякаш очакват мръсен номер или раздяла.

На представителите на този знак е чуждо подчинението, затова те  избират за връзка  силни личности, които могат да ограничават безкрайната  енергия на Овена. Тези хора се раждат за да се борят, така че техните чувства ще изчезнат, ако има мир и спокойствие в двойката. Те искат ярки емоции, предизвикателства и спорове. Ако сте готови за бурен  живот, ярки емоции и спонтанни решения, Овен ще поддържа огъня на любовта, без да му позволява да загасва и за  минута.

Дева

Девите се отличават със сериозност и взискателност. Те внимателно подхождат към избора на партньора си, но поради педантичността на характера си често страдат.

Съмненията и страховете не позволяват на Девата да се отпусне и да се наслади на красивите чувства в компанията на своята половинка, така че тяхната любов  по-скоро прилича на  самоунижение и усърдно  търсене на несъвършенства, както свои, така и на  избраника. Представителите на този знак са привърженици на съвършенството, така че е малко вероятно да обърнат  внимание на негодник.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Когато най-близките ни хора ни причиняват болка….

Има и един такъв закон в  материалния свят:  Този, който ви дарява с най-много щастие, е в състояние и  най-болезнено да ви нарани. Ние често забравяме за това – или…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post