пн. апр. 29th, 2024

Koи са най- интелигентните Знаци на Зодиака

интелект
Интелектът може да се разглежда в две категории: аналитична и синтетична. Първата категория определя доколко човек е склонен към  продуктивен анализ.

Това може да се провери чрез решаване на различни тестове за нивото на IQ.

Втората категория определя способността да се вземат правилни решения във всякакви ситуации, да се предвиждат резултати и да се организира живота.

Хората, родени под различните знаци на зодиака имат свои собствени силни и слаби страни, които също се определят от звездите!

Оказва се, че най-добрите анализатори са  Водолеите,  а най- добрите прогнозисти – Скорпионите. Сега нещо повече за интелектуалните страни на различните стихии.

Водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) имат не само добра  мотивация, но също така отлично разбират как  мислят техните събеседници. Според китайската астрология, стихията на Водата  се асоциира с ума! Ако искате пример за интелектуалец, който е роден под воден знак, не забравяйте  Алберт Айнщайн! Той е  Риби.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) имат прекрасно аналитично мислене. Близнаци са лидер, но и другите два знака са в състояние да използват своя интелект правилно и ефективно. Те  постоянно генерират идеи, така че  често ги определят като ​​гении и творчески личности.

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) имат брилянтно практическо мислене. Те  отлично се справят с всякакви житейски проблеми, така че често  успяват в бизнеса. Такива хора  много лесно решават финансови въпроси.

Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) имат отлична интуиция. Тя никога не ги подвежда, когато и се доверят.  Огънят им дава възможност да поемат рискове и да намират цел, а след това и как да я постигнат. Това е велико умение, което им позволява да получават всичко от живота!

Така стоят нещата с интелекта на различните знаци на зодиака. Намерете  силните си страни,  след това  ги развивайте, защото един ден ще ви помогнат да премествате планини!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post