сб. апр. 27th, 2024

Надяваме се да завършите вашата 2017 г. именно така!

802ffdd29620d60224430695850befc9.png

Надяваме се, че вече сте се научили да постигате това, което наистина искате и сте спрели да измествате потребностите си на заден план!

Надяваме се, че ще можете да се освободите от любовта, която ви е преследвала, която не ви е позволявала да спите през нощта, която ви е карала да гледате телефона си всяка сутрин с надеждата, че той/тя ви е написал/а нещо!

Надяваме се, че сте престанали да се асоциирате с  такива понятия като любов и болка! Защото това не е любов! Просто сте се вкопчили в миналото, което вече трябва да освободите. Надяваме се, че отново ще си позволите да се влюбите. Защото го заслужавате. Заслужавате любов, която ще ви изцели!

Надяваме се, че сте се научили да не се страхувате! Винаги сте искали да направите нещо, но сте се се страхували, че ще направите грешен избор, затова  сте застинали, страхувайки се да не направите нещо нередно.

Надяваме се, че наистина сте се научили да обичате себе си и че наистина смятате, че заслужавате това, което ви предлага животът. Вие заслужавате най-доброто, просто трябва да повярвате.

Надяваме се, че наистина сте се научили да слушате вътрешния си глас. Защото сме склонни да знаем какво ще е   най-доброто за  нас, а да избираме нещо съвсем различно. Ако всички следваха това, което казва сърцето им, те нямаше да се чувстват толкова опустошени.

Надяваме се, че сте спрели да казвате „да“, само за да успокоите хората и да правите нещата само по начина, по който вие искате. Надяваме се, че сте осъзнали, че да поставяте вашите интереси на първо място не означава да бъдете егоист.

Надяваме се, че разбирате разликата между работата и живота. Не попълвайте календара си с това, което трябва да направите, а  го запълнете със събития, които ви правят щастливи!

Разбира се, нищо радикално няма да се промени още утре в живота ви. Но да си представим, че не знаете кога ще свърши животът ви, и ако това бе последната година от живота ви, щяхте ли да бъдете   щастливи, доволни   от това, как сте живели живота си до този момент? Ако отговорът е „не“, тогава трябва да разберете какво трябва да се промени в живота ви.

Надяваме се, че ще можете да претърпите промените дори ако се страхувате от това! Вие ще разберете, че никога няма да ви се налага да се оправдавате за своя избор.

Надяваме се, че ще можете да: скъсате връзка, която е изчерпана; да напуснете работата, която не ви доставя удоволствие; да напуснете града, от който вече сте уморени.

Надяваме се, че вече разбирате, че не е нужно да чакате новата година за да станете щастливи от настъпването и, а  можете да бъдете щастливи сега! И е нормално, ако не знаете какво ще ви направи щастливи. Но е изключително важно да сте в състояние да определите какво точно няма да ви направи щастливи и да го оставите зад гърба си!

Надяваме се, че ще намерите онова нещо, което ще ви накара да се събуждате с удоволствие всяка сутрин. Надяваме се, че ще спрете да се страхувате и да позволявате страхът да ви диктува и контролира. Научете се да да освобождавате онези неща, които не ви развиват и не ви тласкат напред. Надяваме се, че през следващият  месец и половина ще намерите това, което търсите!

https://themindsjournal.com/hope-end-2017-like/

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post