пн. апр. 29th, 2024

Най-важната: Мудрата, спасяваща Живота

мудра

В тази статия ще разгледаме  една от най-важните мудри в йога. Тя помага да се справяме с бързата уморяемост, подобрява остротата на зрението, способства за  изцеление на очите.

Тази мудра въздейства на първата чакра на нашето тяло, като я   изпълва с нова енергия. Тя  ни дава чувство на увереност и стабилност, от което  имаме нужда за развитието ни на всички нива.

Въздействието е фундаментално върху цялото тяло, защото тя носи енергията на земята. От своя страна, енергията на земята ни дава усещане за стабилност и устойчивост. Появява се  жизнен интерес и ентусиазъм.
 
Методика за изпълнение на мудрата:

Възглавничките на  малкия пръст,  палеца и безименния са свързани помежду си, а другите два са изправени нагоре (на снимката).  Изпълнява се  и с двете ръце.

Препоръчително е да се изпълнява  най-малко 5 минути по време на един  сеанс, и може да се изпълнява по няколко пъти на ден. Дишането е  дълбоко, равномерно и спокойно. Трябва да седите  с изправен гръб – може да е на стола или на пода .

След като завършите изпълнението на мудрата можете да благодарите на  енергията на Земята!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно да промени живота ви?

Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се вярва? Всъщност  точно това твърдят експерти в сферата на биоенергетиката.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post