пн. апр. 29th, 2024

Най-коварните жени според техния Знак на Зодиака

коварни жени

Рак

Рафиниран манипулатор. Жената-Рак никой никога няма да я заподозре в  предателство, защото близките си тя обича безкористно, а неблизките и са напълно безразлични, така че защо тя би замислила  срещу тях някакво  зло, нали? Точно така, няма.

Всичко най-хубаво е за най-близките: ако някое момиче – Рак  се влюби в някой, тогава тя ще му стане родна майка. И това е всичко. Просто няма къде да избяга. Защо би обидил тази свята жена? Тя е направила толкова много за вас, как можете да я накарате да страда ?! По принцип – свързали сте се с Рак – ще танцувате по свирката й до края на дните си.

 33

Онзи, който се хване на въдицата на момичето от „Скорпион“, е обречен да се мята на нея до края на дните си. Но това, разбира се, не е най-лошото. Най-страшното нещо е да пресечете пътя на Скорпион. Защото в този случай вроденото коварство на Скорпионката  се подсилва  от друго вродено качество. Безпощадност.

Риби

Рибите са  най-коварният знак на зодиака. Гении на злодействата, йезуит 80-то ниво, а Макиавели пуши нервно зад ъгъла. Тъй като момичето Риби е еднакво любезно с онези, които наистина обича, и с онези, които възнамерява вероломно да предаде. И тя никога няма да даде повод да я заподозрат в  черно коварство.

Тя просто ще изтъче умела мрежа от интриги и сега злощастният обект на злодейските й схеми, след като избяга, ще скочи от скалата. Защото изведнъж е осъзнал, че всички около него са му врагове и всеки го мрази. Само Рибката е добър, любезен човек, но това е толкова малко …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post